Album cu fotografii [click aici!]
Titluri de proiecte:
Index Forum Chat Despe HP Activitati

 

Proiectele ONG Hyde Park

Cu finanțare externă sau realizate cu mijloace proprii:

Hyde Park Chișinău - Întruniri săptămînale de dezbateri publice pe Aleea Clasicilor

Buletin informativ Hyde Park - se editează fără pauze din 22 iun 03. Apare duminică, se distribuie gratuit în Hyde Park, pe Aleea Clasicilor și în alte locuri publice.

Hyde Park în deplasare - finanțare pentru 8 luni (începînd cu luna mai 2004) Norvegia. Detalii »

(deocamdată nerealizate, fără finanțare)

În spiritul transparenței nelimitate, dar mai ales pentru că vrem sincer să realizăm ce ne-am propus, punem aici pentru toată lumea proiectele noastre așa cum le-am prezentat finanțatorilor. Dacă nu aveți cu ce să ne ajutați financiar sau material, măcar sfaturi așteptăm de la Dvs.

  • Info HP - Primul proiect formulat de ONG HP și respins de senatul Fundației Soros. Practic acest proiect e în desfășurare, buletinul nostru apare în fiecare duminică fără pauze de la 22 iunie 2003 încoace, dar tirajul este foarte mic, deseori scoatem numai cîteva exemplare pe care le dăm oamenilor la întrunirile de pe Aleea Clasicilor, iar ei merg și le multiplică pe bani proprii, astfel crescînd nesemnificativ tirajul publicației lor.
  • Din casă în casă - propus fundației Union Fenosa. Rămas fără finanțare
  • Întărirea capacității ONG HP prin crearea de filiale locale - Propus la PNUD
  • Junior HP - proiect înaintat la Departamentul de Tineret și Sport al Guvernului RM
  • TVR Chșinău - o idee mai veche a noastră pe care nu știu cui anume s-o prezentăm. De fapt a citit-o mai multă lume bună, avem și susținerea lor confirmată de semnături, dar cum totul depinde de politic, mai puțin de bani, pînă acum am obținut să fie pomenită ideea într-o rezoluție finală a Congresului al VII-lea al Spiritualității Românești de la Alba Iulia, din noiembrie 2003, să se mai pomenească sporadic despre ea în presa de pe ambele maluri ale Prutului și cam atît.
  • InfoHP - același prim proiect al nostru, dezvoltat și propus pentru finanțare Ambasadei SUA de la Chișinău.

 

Pentru comentarii și sugestii vă așteptăm pe pagina de contacte

Pentru cei care vor să ne sprijine financiar în ceea ce facem aveți mai jos rechizitele noastre bancare. Deocamdată am deschise conturi în USD și MDL, atîta ne-am putut permite, dacă aveți alt fel de valută spuneți și mai deschidem un cont, facem un efort dacă merită...

Beneficiar: ONG Hyde Park

Conturi: 222400000101092MDL
222400100101092 USD
Codul bancii: 280101868
Banca Comercială Română, Sucursala Chișinău


Radio.Ycaar.com
Participant la concursul WebTop

Webmaster — Oleg Brega